baskı resim serisi: şehir hayatı

Printmaking.jpg

Salı günleri, 05, 12, 19, 26 Şubat, 19.00 - 21.00
Diller: İngilizce / Turkçe
Gabrielle Reeves ile

4 bölümden oluşan bu seride katılımcılar, çeşitli baskı resim tekniklerini öğrenecek, bu tekniğe dair temel bilgiler edinecek, materyalleri tanıyacak, bir şekil oymayı ve çizmeyi öğrenecek ve bir dizi baskı yapacaklar. Bu serimiz boyunca katılımcılar tek bir projeye odaklanacak; şehir hayatı teması üzerinde yoğunlaşacaklar.

Tarihler:
Sal. 05 Ocak 19.00 - 21.00: Baskı resim, 1. bölüm: Çizim/Tasarım
Sal. 12 Ocak 19.00 - 21.00: Baskı resim, 2. bölüm: Oyma
Sal. 19 Ocak 19.00 - 21.00: Baskı resim, 3. bölüm: Oyma ve Baskı
Sal. 26 Ocak 19.00 - 21.00: Baskı resim, 4. bölüm: Baskı

Nadas, bu seri için gereken malzemeleri 50 TL karşılığında size sağlayacaktır. Temin edeceğimiz oyma kalıpları ve kağıtlar sizde kalabilecek; ayrıca kullanmanız için oyma aletleri ve mürekkep de vereceğiz. Derslere kendi malzemelerinizle gelmeyi tercih ederseniz lütfen getirmeniz gerekenlerin listesini öğrenmek için bize e-posta gönderin.
-------------------------------------
Derslerimize önceden kaydolmanızı öneriyoruz. Kaydolmak veya daha fazla bilgi için lütfen Jess'le info@nadasistanbul.com e-posta adresinden irtibata geçin.

Üye olmayanlar da diledikleri zaman katılabilirler. Dersler, beceri ve süreçler anlamında birbirinin devamı niteliğinde olsa da Gabrielle bireysel olarak size her zaman yardımcı olacaktır. Ne zaman vaktiniz olursa hiç çekinmeden gelin!
------------------------------------
Atıklarınız konusunda lütfen dikkatli olun...
Sürdürülebilirliğe önem veren bir alan olarak değerlerimize saygı duymanızı rica ediyoruz. Lütfen derslere gelirken tek kullanımlık ambalajları (plastik su şişeleri, tek kullanımlık kahve bardakları, tek kullanımlık plastik poşetler vb.) getirmemeye büyük özen gösterin. İçme suyumuz ve bardaklarımız kullanımınıza açık olacaktır.

resim dersleriNadas